Jezik:

VULKANIZERSTVO - SERVIS
TRGOVINA - AVTOPRALNICA
Košarica » Količina:

0


Znesek:

0,00

DRUŽINSKO PODJETJE S 25-LETNO TRADICIJO!

Blog

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

15. marec 2022 | Novice
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6


Skrajno zmogljiva ali Ultra high performance pnevmatika Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 je pripravljena na vse. Najnovejši model, ki prihaja to pomlad iz Goodyear tovarne obljublja vrhunski oprijem, odlično vodljivost in popoln nadzor na mokri in suhi podlagi. Z letno pnevmatiko Asymmetric 6 boste tako pripravljeni na vse, kar vas čaka na cesti. Najboljše lastnosti, ki jih potrebujete kot voznik, so tokrat združene v eni pnevmatiki. Prestižna pnevmatika, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost na vseh podlagah.
 
Tehnologija najnovejše različice serije pnevmatik Eagle F1 omogoča krajšo zavorno pot in odlično vodljivost na mokri in suhi podlagi.

Tehnologija Dry Contact Plus Technology omogoča impresivno zmogljivost modela Asymmetric 6 na suhih cestah. Kontaktna površina pnevmatike se prilagaja načinu vožnje in vozni podlagi, s čimer se zagotovi višja raven oprijema in večja zmogljivost na suhem.

Wet Braking Pro tehnology zagotavlja odlično zaviranje na mokrih površinah. Nova zmes z inovativnim sistemom omogoča boljši mikro stik s cestno površino ter izboljšano zaviranje in vodljivost na mokrih cestah. Model Asymmetric 6 pa se ponaša tudi z tehologijo, ki je razvita posebej za UUHP (ultra ultra high performance), kar pomeni, da je zasnovana tako za zmogljivosti na dirkalni stezi kot na cesti.
 Ob snovanju modela Asymmetric 6 pa so upoštevali tudi smernice, ki jih narekujejo izdelovalci električnih vozil. Dezen pnevmatike je zasnovan tako, da znižuje raven hrupa za 1dB v primerjavi s predhodnico Asymmetric 5. Nova tehnologija zmesi zmanjšuje kotalni upor, s čimer pripomore k manjši porabi goriva oz. večjemu dometu električnih vozil.

Pnevmatika je primerna za zelo širok spekter avtomobilov od družinskih enoprostorcev, karavanov do športnih kupejev in prestižnih limuzin.  

Novi model Asymmetric 6 je na voljo v velikosti od 17 do 22 palcev.

Poiščite pnevmatike Goodyear Asymmetric 6 za vaše vozilo tukaj.

Ne pozabite na super akcijo: Ob nakupu seta (4) letnih ali celoletnih pnevmatik Goodyear 16'' ali več prejmete darilo Goodyear hoodie.


 
Želimo Vam varno in srečno vožnjo. 

Vulkanizerstvo Lašič Brežice
Nova vizija vožnje.