Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Jezik:

VULKANIZERSTVO - SERVIS
TRGOVINA - AVTOPRALNICA
Košarica » Količina:

0


Znesek:

0,00

DRUŽINSKO PODJETJE S 25-LETNO TRADICIJO!

Blog

Michelin CrossClimate

15. marec 2018 | Novice

Pnevmatika MICHELIN CrossClimate je resnično inovativna pnevmatika, saj se prilagaja različnim vremenskim razmeram. Je edina pnevmatika s kombinacijo prednosti letnih in zimskih pnevmatik.

Nova pnevmatika MICHELIN CrossClimate še dodaja k zmogljivostim, po katerih so pnevmatike MICHELIN že poznane: veliko število prevoženih kilometrov, energetska učinkovitost in udobje. Pnevmatika bo na voljo poleg letnih in zimskih pnevmatik v obstoječem katalogu Michelinovega programa. Zimske pnevmatike ostajajo na določenih tržiščih in pod določenimi pogoji še vedno pomembne.

  • Ima kratko zavorno pot na suhi podlagi.
  • Na evropski lestvici je razvrščena v najvišji razred „A“ za zaviranje na mokri podlagi.
  • Homologirana je za zimske vozne razmere, kar dokazuje logo (3-Peak Mountain with Snow Flake – simbol treh vrhov s snežinkami na bočnici pnevmatike), ki označuje, da je primerna za vožnjo pozimi, tudi v tistih državah, kjer lokalna zakonodaja predpisuje vožnjo z zimskimi pnevmatikami.

Pri zasnovi te inovativne pnevmatike je Michelin kot najpomembnejši del razvojnega procesa uporabil razumevanje obnašanja voznikov. Michelinov cilj je, da ponudi najprimernejšo pnevmatiko za vse vrste uporabe in vse načine vožnje.

Po začetku prodaje, v mesecu maju 2015, bo pnevmatika MICHELIN CrossClimate na voljo v 23 različnih dimenzijah, od 15 do 17 palcev, kar bo v 70 % pokrilo evropsko tržišče. Za leto 2016 so načrtovane nove dimenzije.

Ob svoji preprostosti in ekonomičnosti omogoča pnevmatika MICHELIN CrossClimate tudi varnost in vožnjo skozi vse leto, ne glede na spremembe vremena – z izborom samo ene pnevmatike: MICHELIN CrossClimate.

Dokumenti:
Michelin CrossClimate - tehnični podatki
Michelin CrossClimate - katalog