Pirelli Tyrelife - Blog - Vulkanizerstvo Lašič

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Jezik:

VULKANIZERSTVO - SERVIS
TRGOVINA - AVTOPRALNICA
Košarica » Količina:

0


Znesek:

0,00

DRUŽINSKO PODJETJE S 25-LETNO TRADICIJO!

Blog

Pirelli Tyrelife

27. september 2019 | Novice

Nemalokrat se zgodi, da kupimo nove pnevmatike in po nekaj kilometrih vožnje zaradi spleta okoliščin, katero od pnevmatik poškodujemo. Bodisi na kakšnem robniku, ostrem predmetu ali pa mogoče pri tem ko se želimo odmakniti kakšnemu vozilu in zapeljemo na bankino. Vsekakor precej neprijetna situacija, ki poleg nevarnosti na cesti prinese tudi časovno stisko pri sami menjavi in pa posledično tudi finančno breme.

O tem so razmišljali proizvajalci svetovno poznanih premijskih pnevmatik. Izpostavimo lahko vsem dobro poznani Pirelli. Omenjeni brand nudi garancijo 2 (dve) leti od dneva nakupa, na najmanj dve kupljeni pnevmatiki znamke Pirelli premera 16 palcev ali več, ki so se nenamerno in nepopravljivo poškodovale (poškodbe zaradi žebljev, robnikov, požara).

V kolikor ste pred kratkim kupili pnevmatike Pirelli (manj kot pred 30 dnevi), je vse kar morate storiti, da se prijavite na spletni strani www.tyrelife.si najkasneje 30 dni po opravljenem nakupu in sledite navodilom.

Garancije na pnevmatike ni mogoče uveljavljati, če:

-          so bile pnevmatike uporabljene neustrezno in je bila škoda povzročena namerno,
-          je škoda nastala zaradi zlorabe ali malomarnosti,
-          je škoda posledica uporabe snežnih verig in druge opreme tretjih oseb, ki je bila pritrjena na pnevmatike,
-          je škoda popravljiva.

V kolikor potrebuje strokovni nasvet glede stanja poškodovane pnevmatike, ali samo pomoč pri nakupu novih, smo vam na voljo v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pomagali.


Podrobnejše informacije prejmete tukaj.Vaša varnost je pri nas na prvem mestu!
Vulkanizerstvo Lašič Brežice