Seal Inside ali Run on Flat pnevmatike?

Nazaj

Seal Inside ali Run on Flat pnevmatike?

Izogibajte se obremenitvam in nevšečnostim zaradi zamenjave predrte pnevmatike, zlasti v temi / na prometnih cestah / na nevarnih območjih in če nimate posebnih izkušenj. Številni avtomobili nimajo rezervne pnevmatike (1/3 novih vozil se proda brez rezervne pnevmatike). Približno 3/4 milenijcev priznava, da nima pojma, kako zamenjati pnevmatiko.

20012021104042_seal-inside.jpg

Tehnika SEAL INSIDE™

LASTNOSTI: Seal Inside ™ je tehnologija izdelave pnevmatik, ki pomaga ohranjati zračni tlak tudi potem, ko je pnevmatiko predrl zunanji predmet.

PREDNOSTI: Pnevmatika ohrani tlak po večini predrtin.

Tehnologija Seal Inside ™ ne potrebuje namenskih platišč in TPMS (sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah) za varno uporabo na vozilu. Uporablja se lahko na vseh vrstah vozil, odvisno od velikosti pnevmatike.

Tehnologija Pirelli Seal Inside ™ ne velja za pnevmatike, ki bi se lahko trajno popravile zato Pirelli priporoča uporabo pnevmatik Seal Inside ™ skupaj s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in takoj, ko se zazna preboj ali izguba zraka, pnevmatiko morate kot strokovnjak pregledati, da ocenite, ali je mogoče opraviti trajno popravilo.

Kako prepoznam pnevmatiko SEAL INSIDE ™?

Na pnevmatikah Pirelli SEAL INSIDE ™ na bočnici vedno najdete logotip SEAL INSIDE ™.

Ali lahko pnevmatiko SEAL INSIDE ™ po predrtju ponovno uporabimo?

Odgovornost za nadaljevanje uporabe pnevmatike SEAL INSIDE ™ po predrtju je odgovornost strokovnjaka za pnevmatike, ki pregleda pnevmatiko. Ugotovil bo, ali je treba pnevmatiko trajno popravljati.

Ali lahko pnevmatiko SEAL INSIDE ™ spet uporabimo po tem ko sem se vozil po prazni pnevmatiki?

Ne, tudi po kratko prevoženi razdalji s prazno pnevmatiko se lahko poškoduje bočnica in/ali ojačitve. Ta škoda ni nujno vidna (tako od zunaj kot od znotraj).

Koliko kilometrov lahko vozim na gumi SEAL INSIDE ™ brez tlaka?

Pnevmatike SEAL INSIDE ™ nimajo samonosne funkcije in zato ga ni mogoče uporabljati brez tlaka.

20012021104105_rft-pirelli.jpg

RUN FLAT ™ tehnologija

LASTNOSTI: Pirellijeve samonosne pnevmatike Run Flat ™ nudijo stabilnost in zanesljivo rokovanje, da obdržite nadzor nad vozilom v primeru predrtja

PREDNOSTI: Po predrtju pnevmatike lahko vozite približno 80 km s približno 80 km/h.

Ali lahko pnevmatiko Run Flat ™ ponovno uporabimo po pobegu?

Ne, tudi po kratki razdalji teka po boku in / ali ojačitvi bi lahko so bili poškodovani. Ta škoda ni nujno vidna (tako od zunaj kot od znotraj).

Ali lahko mešam pnevmatike Run Flat ™ s standardnimi pnevmatikami na različnih oseh?

Zelo priporočljivo je, da NE mešate dveh različnih vrst pnevmatik med osmi, saj bi to lahko povzroči neuravnoteženo delovanje vozila. Vedno upoštevajte priporočila proizvajalcev avtomobilov.

Ali lahko mešam dve različni znamki Run Flat pnevmatik na različnih oseh?

Zelo priporočljivo je, da med osmi NE mešate dveh različnih znamk pnevmatik, saj lahko to povzroči neuravnoteženo delovanje vozila. Vedno upoštevajte priporočila proizvajalcev avtomobilov.

Ali lahko pnevmatike Run Flat ™ namestim na kateri koli avto kot zamenjavo?

Da, če ima proizvajalec avtomobila tehnično dovoljenje za vgradnjo pnevmatik Run Flat, IN če je avto opremljen s sistemom TPMS (sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah).

Za več informacij obiščite Pirelli.

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte ali obiščite.
Vulkanizerstvo Lašič 

Novice

E-novice

Stopite v stik

Uradni podatki

Vulkanizerstvo Lašič

Srebrni

Cert ID: 0024/00024

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Lašič Aleš, s.p.
Matična številka: 5513982000
ribbon @2x.png