Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Jezik:

VULKANIZERSTVO - SERVIS
TRGOVINA - AVTOPRALNICA
Košarica » Količina:

0


Znesek:

0,00

Konfigurator platiščServis in pregled avto klime

Pri Vulkanizerstvu Lašič vam nudimo servis in redno vzdrževanje avtoklime. Na vaši klimatski napravi naredimo temeljit pregled oziroma servis, ki je pogoj za brezhibno delovanje in čim daljšo življenjsko dobo. Servis klimatskih naprav izvajamo na sodobni servisni postaji znamke Bosch.

Poskrbite za brezhibno delovanje vaše avtoklime, da si omogočite prijetno in s tem tudi varno vožnjo. Ne obljubljamo nemogočega, vendar se vsaki stranki posvetimo posebej, se posvetujemo in poskušamo rešiti nastali problem oziroma popraviti okvaro.

Zakaj je pomembno vzdrževanje sistema klimatske naprave?

Redno vzdrževanje klimatske naprave ne prispeva le k večjemu udobju, ampak tudi podaljšuje njeno življenjsko dobo. Zaradi pravilnega delovanja bo občutno manjša tudi poraba goriva. Hladilni medij, ki je polnilo v sistemu, nima samo funkcije ohlajanja zraka, ki prihaja v potniško kabino, temveč istočasno hladi in podmazuje kompresor klimatske naprave s kompresorskim oljem, ki je sestavni del polnila. Ko je hladilnega medija premalo ali ga zmanjka, je hlajenje kompresorja veliko manj učinkovito. To je veliko bolj obremenjujoče za kompresor, ki nima zadostnega mazanja niti hlajenja. To pride do izraza še posebej v vročih dneh, ko je naprava maksimalno obremenjena. Posledice takšnega delovanja so lahko zelo drage okvare sistema, ki se s časom le še stopnjujejo.

Servis avtoklime Lašič 1

Pri servisiranju se hladilni medij izčrpa iz sistema, se prečisti, odstrani staro olje in izsesa vlaga, ki je v sistemu zelo nezaželena. Z vakumiranjem preverimo tudi tesnost sistema. Sistem napolnimo s hladilnim medijem v predpisani količini in dodamo novo olje za mazanje kompresorja. Zamenjamo čistilec kabine oziroma mikro filter in opravimo dezinfekcijo zračnih kanalov, v katerih se zadržujejo zdravju škodljivi mikroorganizmi, ki povzročajo neprijetne vonjave v vozilu. Dobro delovanje klimatske naprave preprečuje nabiranje vlage na steklih vozila.

Za večje udobje in varnost na vaših potovanjih se obrnite na naš servis, kjer bomo z veseljem ustregli vašim željam.

Servis avtoklime Lašič 2